27. september 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det virkede mistænkeligt: Bilister gav politiet et ring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det virkede mistænkeligt: Bilister gav politiet et ring
Vestegnen - 07. august 2020 kl. 18:11

Vestegnens Politi har de senere dage fået god hjælp fra borgere, der har lagt mærke til bilister på motorvejen, som måske var påvirkede.

Torsdag den 6. august klokken 15.45, blev Vestegnens Politi således kontaktet af flere borgere der havde set en bilist køre meget usikkert på Motorring 3 i Brøndby. Derfor blev en patrulje sendt til stedet og stoppede bilen, som have flere skader på siden.

Føreren af bilen blev vurderet muligt påvirket og blev sigtet for at have kørt bil med metadon i blodet. Den 51-årige fører af bilen nægtede forholdet, men oplyste at han dagen før havde røget hash. Manden oplyste, at skaderne var sket, da han havde kørt ind i noget ubekendt under køreturen.

Onsdag den 5. august klokken 13.23 modtog Vestegnens Politi anmeldelse fra en borger på Motorring 3 i Glostrup, der oplyste, at vedkommende kørte bag en bilist, som muligvis var påvirket. En patrulje blev sendt til stedet og stoppede billisten.

Det viste sig at den 26-årige fører virkede beruset og han blev derfor bedt om at puste i alkometeret, der viste en promille på 1,5. Derfor blev manden taget med på politigården og sigtet for spirituskørsel.

Har debatten om sexisme taget overhånd?