29. januar 2020
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det må man ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det må man ikke
Vestegnen - 17. juli 2019 kl. 12:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man må ikke køre bil uden kørekort. Og man må heller ikke overlade rattet til en person, hvis man ved, at vedkommende ikke har førerret. Det må en 46-årig mand og en 71-årig kvinde sande, efter de mandag aften blev stoppet af en politipatrulje i Brøndby.

Vestegnens Politi sendte mandag den 15. juli kl. 20.40 en patruljebil af sted til en anmeldelse om mulig spirituskørsel. En vaks borger havde set en mand køre usikkert på Vallensbækvej i Brøndby, hvorfor politiet blev kontaktet.

Politipatruljen standsede den mistænkte - en 46-årig mandlig bilist - og skønnede ham narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel, og han blev efterfølgende kørt til politigården i Albertslund til udtagelse af blodprøver. Den 46-årige mand blev ligeledes sigtet for kørsel uden førerret, idet han ikke havde erhvervet kørekort. Han blev desuden sigtet for at være i besiddelse af narko. Manden erkendte kørsel uden førerret, mens han nægtede narkokørsel samt at være i besiddelse af narko.

En 71-årig kvinde blev sigtet for ikke at overholde oplysningspligten, idet hun lod en person køre bil uden førerret. Hun erkendte i øjeblikket, oplyser Vestegnens Politi.