22. oktober 2019
Gæsterne stod i kø for at hilse på 25 års jubilar Helle Adelborg, der holdt reception i Kometen i Hvidovre torsdag eftermiddag.
gallery icon

Se billedserie

Gæsterne stod i kø for at hilse på 25 års jubilar Helle Adelborg, der holdt reception i Kometen i Hvidovre torsdag eftermiddag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det kræver sin kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kræver sin kvinde
Vestegnen - 18. januar 2019 kl. 16:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev krammet og smilet til den helt store guldmedalje, da borgmester Helle Adelborg torsdag eftermiddag fejrede sit 25 års jubilæum som kommunalbestyrelsesmedlem.

Medarbejdere, chefer, direktører, kommunalbestyrelsesmedlemmer, omegnsborgmestre, foreningsfolk og andre samarbejdspartnere stod i kø for at lykønske Helle Adelborg.

I talerne fra blandt andre viceborgmester Mikkel Dencker blev borgmesterens engagement fremhævet:

- Du har det der ægte lokale engagement, som lyser ud af dig, sagde han blandt andet.

Kommunaldirektør Nich Bendtsen havde regnet ud, at Helle Adelborg har brugt, hvad der svarer til et helt halvt år alene på møder i de sidste 25 år:

- Du bruger rigtig meget tid på dit politiske virke - du er altid på, din energi kommer fra et brændende politisk arrangement.

Blandt deltagerne i receptionen var også tidligere borgmester Britta Christensen, der blandt andet sagde til jubilaren:

- 25 år i politik, det kræver sin kvinde. Du er umådeligt flittig, og det er nærmest dit varemærke at være til stede, hvor borgerne er, lød hendes skudsmål til Helle Adelborg.