22. februar 2020
»Den sandfærdige beretning om de tre små grise« kan lørdag den 12. januar kl. 13 opleves i Kulturium Musikteater i Ishøj.
»Den sandfærdige beretning om de tre små grise« kan lørdag den 12. januar kl. 13 opleves i Kulturium Musikteater i Ishøj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den sandfærdige historie om de tre små grise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den sandfærdige historie om de tre små grise
Vestegnen - 11. januar 2019 kl. 16:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den underholdende forestilling »Den sandfærdige beretning om de tre små grise« kan lørdag den 12. januar kl. 13 opleves i Kulturium Musikteater i Ishøj.

Forestillingen er en avanceret gendigtning af det kendte eventyr. Det er den usminkede beretning om, hvordan de tre små grise forsøgte at narre den rare og venlige ulv, og om hvordan de to grises uheldige endeligt og den tredje gris' snu og udspekulerede facon lige siden har sat ulven i et meget dårligt lys.

Dukketeaterforestillingen er for 5-10-årige og resten af familien.

»Den sandfærdige beretning om de tre små grise« spilles af Teatret De Røde Heste, som siden begyndelsen af 1990'erne har rejst over hele verden. De har spillet på operaen i Sydney, Australien, og på de mindste filialbiblioteker i Danmark. De har optrådt i Japan, USA og Canada, ligesom de har spillet i det meste af Europa. Nu kommer de så igen til Ishøj.

Man kan læse mere på www.ishojbib.dk