24. juli 2019
Det er uafklaret, hvem der skal afløse Alexander Zorniger som træner i Brøndby IF. Foto: Jens Wollesen
Det er uafklaret, hvem der skal afløse Alexander Zorniger som træner i Brøndby IF. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danske Spil: Hjulmand favorit i Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske Spil: Hjulmand favorit i Brøndby
Vestegnen - 18. februar 2019 kl. 13:45
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skal man tro Danske Spil, så bliver det den nuværende cheftræner i F.C. Nordsjælland, der til efteråret sætter sig i trænersædet hos Brøndby IF.

arrow Læs også: Brøndby mistede troen på Zorniger

Brøndby meddelte mandag formiddag, at klubben har fyret træner Alexander Zorniger på grund af manglende resultater. Hvem der kommer til at overtage både på kort og lang sigt, er endnu uafklaret. Sportsdirektør i Brøndby IF, Ebbe Sand sagde mandag, at han forventer at kunne melde en midlertidig trænerløsning ud senest onsdag.

Danske Spil har dog et bud på, hvem det bliver. De har kigget på, hvem der formentlig er permanent træner i Brøndby fra september.

- Kasper Hjulmand er vores favorit. Der er mange ting, der spiller ind. Dels har han kontraktudløb til sommer, og så repræsenterer han mange af de ting, som Brøndby har kommunikeret som en del af deres strategi, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

- For eksempel er han vant til arbejdet med unge spillere i FC Nordsjælland, og Brøndby har det som erklæret mål at bringe flere talenter i spil til førsteholdet. Set fra vores stol er han det mest oplagte valg for Brøndby. Spørgsmålet er selvfølgelig, om han vil, efter at han jo længe har givet udtryk for ønsket om et nyt forsøg i udlandet, tilføjer den oddsansvarlige, der også løfter sløret for en anden favorit.

- Så har vi Michael Laudrup som andenfavorit. Han har en historie i Brøndby og han kender Ebbe Sand og klubben. Han har også haft en succesfuld tid i klubben tidligere. Det kunne godt være en person, Brøndby kiggede på. Igen er spørgsmålet, om han vil tilbage til trænerjobbet, siger Peter Emmike.

arrow Ebbe Sand satser på chokeffekt med ny træner
18. februar 2019 kl. 13:32 Opdateret: kl. 13:34
arrow Ebbe Sand: Zorniger har skabt en vinderkultur i Brøndby
18. februar 2019 kl. 12:53 Opdateret: kl. 12:54
arrow Zorniger efter fyring: Jeg ser tilbage med et stort smil
18. februar 2019 kl. 12:32 Opdateret: kl. 12:34