26. november 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dans i snedækkende landskaber for de alleryngste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dans i snedækkende landskaber for de alleryngste
Vestegnen - 13. januar 2020 kl. 07:01

Stop op et øjeblik. Forestil dig, at du vågner en morgen til et uberørt snedækket landskab. Verden er ny, fin og ren, og alt ser anderledes ud. Der er en særlig tysthed og stemning af hemmelig poesi. Med ét ser du verden med helt andre øjne. Med SneØjne.

SneØjne er en danseforestilling, som kommer til Kulturium Musikteater i Ishøj den 18. januar. Den udforsker børns oplevelse af verden. 1-4-årige børn er vant til at tage alting ind og har en fordomsfri tilgang til verden. Forestillingen deler barnets undren, når det første gang oplever sne.

Gazart er stiftet af danser, koreograf og dansepædagog Tali Rázga, og de laver forestillinger, der sætter krop på de aktuelle temaer, vi lever med i hverdagen. Emner der bliver sprællevende i hænderne og i benene på professionelle dansere, der behersker et letforståeligt sprog.

- De helt små er et utroligt sensitivt publikum med en helt unik indlevelses- og opfattelsesevne. Og man skal ikke gå på kompromis med de kunstneriske ambitioner. Tværtimod. De er det ideelle publikum, fordi de er vant til at opfatte de mindste detaljer, siger Tali Rázga.

Forestillingen starter klokken 10. Læs mere på www.ishojbib.dk.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?