12. juni 2021
En 36-årig mand er varetægtsfængslet efter den alvorlige ulykke mandag klokken 17.09 i krydset mellem Vallensbæk Torvevej og Læhegnet i Albertslund. Foto: Presse-fotos.dk
En 36-årig mand er varetægtsfængslet efter den alvorlige ulykke mandag klokken 17.09 i krydset mellem Vallensbæk Torvevej og Læhegnet i Albertslund. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cyklist alvorligt kvæstet: Mistanke om narkokørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cyklist alvorligt kvæstet: Mistanke om narkokørsel
Vestegnen - 12. maj 2021 kl. 06:56
Af Peter Erlitz

Der er mistanke om, at en 36-årig mand var påvirket af narko, da han sent mandag eftermiddag i sin varebil ramte en kvindelig cyklist i Albertslund.

Det kom frem i grundlovsforhøret tirsdag eftermiddag i Retten i Glostrup, hvor den 36-årige mand blev stillet for en dommer.

Den 36-årige mand er sigtet for at have forvoldt den alvorlige ulykke, der skete mandag klokken 17.09 i krydset mellem Vallensbæk Torvevej og Læhegnet. Her kom en 56-årig kvindelig cyklist meget alvorligt til skade, da hun blev ramt af varebilen. Det fremgik af sigtelsen, at hun blandt andet pådrog sig kvæstelser i hovedet. Den 36-årige er sigtet for uagtsom legemsbeskadigelse under særligt skærpende omstændigheder.

Den 36-årige er desuden mistænkt for at have kørt varebilen under indflydelse af hash og/eller kokain. Og endelig for at have kørt, selv om han var frakendt førerretten.

Den 36-årige blev varetægtsfængslet foreløbig frem til den 26. maj.

Han erkendte i grundlovsforhøret, at han havde forvoldt den alvorlige ulykke, men hans forklaring blev afgivet bag lukkede døre. Af hensyn til de pårørende i sagen, blev dørene lukket i sagen, og desuden blev der nedlagt navneforbud.

Den 56-årige kvindelige cyklist blev alvorligt kvæstet i svingulykken i krydset mellem Vallensbæk Torvevej og Læhegnet i Albertslund, og blev med politieskorte kørt til Rigshospitalets traumecenter.

Den seneste melding er ifølge Vestegnens Politi, at kvindens tilstand er alvorlig men stabil.

I forbindelse med ulykken rekvirerede Vestegnens Politi en bilinspektør, der skulle undersøge de nærmere omstændigheder.

Politiet søgte også vidner, som endnu ikke havde talt med politiet. Både vidner, som havde bemærket noget i forbindelse med ulykken, eller som havde lagt mærke til varebilens kørsel forud for ulykken.

Har man oplysninger, kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM