20. januar 2018
Hvidovre Kommune skal ikke være vært for curling-VM i 2019.
Hvidovre Kommune skal ikke være vært for curling-VM i 2019.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Curling-VM: Hvidovre får afslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Curling-VM: Hvidovre får afslag
Vestegnen - 17. marts 2017 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvidovre Kommune kan ikke være vært for VM i Curling for kvinder i 2019. Sådan lyder meldingen fra det internationale curlingforbund, World Curling Federation (WCT).

Curlingforbundet spurgte sidste år Hvidovre Kommune, om der var interesse for et VM-værtskab. Det besluttede kommunalbestyrelsen i november 2016, at der var. Det blev samtidig besluttet at give et tilskud på 1,5 millioner kroner til VM i Curling 2019.

Men efter at forbundet har været ud og besigtige Frihedens Skøjtehal har det vist sig, at det på grund af for lav loftshøjde ikke er muligt at lave en tilfredsstillende tv-transmission fra Frihedens Idrætscenter. Derfor har det internationale curlingforbund nu sendt Hvidovre Kommune et afslag.

»Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at vi ikke som håbet, kan blive vært for VM i Curling for kvinder i 2019. Men jeg er glad for, at vi blev spurgt, og at der var politisk flertal for at bruge penge på at holde et curling-VM her i Hvidovre,« siger borgmester Helle Adelborg.

Afslaget på at afholde Curling VM i 2019 i Hvidovre betyder samtidig, at kommunen ikke som planlagt skal bruge 1,5 millioner kroner på arrangementet.

Både Dansk Curling Forbund og Sport Event Denmark har takket Hvidovre Kommune mange gange for den positive modtagelse, som ideen om et VM i curling har fået, og håber, at der ved senere lejlighed kan skabes samarbejde om en international sportsevent.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk