12. december 2018
Coding Pirates er en kæmpe succes i Hvidovre og flytter fra 31. januar til større lokaler på Risbjergskolen.
gallery icon

Se billedserie

Coding Pirates er en kæmpe succes i Hvidovre og flytter fra 31. januar til større lokaler på Risbjergskolen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coding Pirates vokser sig store

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coding Pirates vokser sig store
Vestegnen - 24. januar 2017 kl. 14:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Coding Pirates er en kæmpe succes i Hvidovre og flytter nu til større lokaler på Risbjergskolen.

Coding Pirates er en forening, som vil fremme børn og unges produktive og kreative it-kompetencer ved at afholde ugentlige klubaftener, workshops og online kollaboration samt udvikling af dedikeret undervisningsmateriale sammen med andre Coding Pirates afdelinger.

Efter to succesfulde sæsoner på Hvidovre Hovedbibliotek, har Coding Pirates i Hvidovre vokset sig så stor, at de nu flytter til nye lokaler på Risbjergskolen. Det betyder, at de meget eftertragtede pladser på holdene bliver udvidet fra 13 pladser til 25 pladser denne sæson og med mulighed for at få endnu flere næste år, hvis tilstrømningen af frivillige fortsætter.

Risbjergskolen har med deres særlige Newtonroom vist, at de ønsker at få programmering ind på skoleskemaet. I Newtonrummet er der blandt andet mulighed for programmering af robotter. Derfor var Risbjergskolen det naturlige valg, da Coding Pirates Hvidovre skulle udvide, og Risbjergskolen var hurtig til at sige ja.

Den 31. januar starter Coding Pirates derfor på Risbjergskolen. Denne gang med 25 børn og 12 frivillige - det er cirka dobbelt så mange, som for et år siden! Ventelisten har været meget lang i Hvidovre, men med de nye lokaler og flere frivillige ser det meget lysere ud.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk