10. december 2018
Chris MacDonald taler om sundhed og bevægelse på temadag i Hvidovre.
Chris MacDonald taler om sundhed og bevægelse på temadag i Hvidovre.
Foto: MORTEN_JERCHAU
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chris MacDonald taler om sundhed og bevægelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chris MacDonald taler om sundhed og bevægelse
Vestegnen - 11. november 2017 kl. 13:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvidovre Kommune inviterer til temadag for ældre i Medborgersalen på Hvidovrevej 280. Temaet er »Bevæg dig glad« og udover et foredrag med sundhedsguruen Chris MacDonald, er der smagsprøver på lokale bevægelsestilbud.

Kroppen er i fokus, når Hvidovre Kommune afholder temadag om bevægelse og livskvalitet for ældre torsdag 16. november klokken 12 til 15.30. Dørene åbnes klokken 11.00.

Sundhedsguruen Chris MacDonald, der er humanfysiolog og kendt fra DR-programmerne U-turn og Chris på Chokoladefabrikken, gæster Medborgersalen og vil på sin velkendte humoristiske og lune facon fortælle om trivsel og livskvalitet i hverdagen.

»Vi glæder os til at se mange mennesker i Medborgersalen til vores temadag. Vi har efterhånden fået tradition for at have huset fyldt godt op til de her temadage for vores ældre medborgere, og vi ser frem til at byde Chris MacDonald velkommen. Han er en inspirerende person, som jeg er sikker på vil vække begejstring hos alle, der møder op,« siger Helle Adelborg, borgmester i Hvidovre Kommune.

Med temadagen vil Hvidovre Kommune gerne sætte fokus på bevægelsesglæde som en vigtig del af livskvaliteten blandt ældre.

»Det kan nogle gange være svært at holde kroppen i gang når man kommer op i alderen. Derfor vil vi med temadagen vise nogle af de mange spændende muligheder, vi har i Hvidovre Kommune for ældre, der gerne vil holde sig fysisk i gang hele livet og leve et aktivt ældreliv,« siger Helle Adelborg.

Efter Chris MacDonalds foredrag får deltagerne mulighed for at snuse til og afprøve nogle af de bevægelsestilbud til ældre/seniorer, der findes i lokalområdet. Derfor er det en god idé at tage behageligt tøj på, som man kan bevæge sig i.

Hvidovre Kommune har generelt et stort fokus på sundhedstilbud til de ældre borgere. I 2016 blev Hvidovre Kommunes Sundhedspris vundet af »Sundhedsidræt«, som er et tilbud til ældre borgere om at deltage i særligt tilrettelagte motionsforløb for seniorer.

Det er gratis at deltage, og der vil være en let forplejning ved temadagen. For at deltage, skal man være borger i Hvidovre Kommune. Tilmelding foregår efter 'først til mølle'-princippet. Tilmelding kan ske på telefon 36393737 til sundhedscentret. Tilmelding kan foretages fra torsdag 26. oktober klokken 8.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk