19. oktober 2019
»Men?s Room« er en af de film, som man kan se i Vallensbæk i forbindelse med DOX on tour. Foto: Kyrre Lien/Fuglene
»Men?s Room« er en af de film, som man kan se i Vallensbæk i forbindelse med DOX on tour. Foto: Kyrre Lien/Fuglene
Foto: Kyrre Lien
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: CPH:DOX kommer til Vallensbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CPH:DOX kommer til Vallensbæk
Vestegnen - 24. marts 2019 kl. 06:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den københavnske dokumentarfestival CPH:DOX kommer til Vallensbæk fra den 25.-31. marts. Med sig har festivalen fire spændende film, der berører alt fra historien om et norsk mandekor til et portræt af forfatter Stieg Larsson. Normalt betaler du almindelig biografbillet-pris ved CPH:DOX, men i Vallensbæk kan filmene ses helt gratis.

- Vi er super glade for, at vi kan tilbyde Vallensbæks borgere en uges biografoplevelser - lige her i deres egen baghave. Det er nogle spændende og forskellige film, vi har på programmet, og vi håber borgerne vil tage godt imod tilbuddet, siger Loui Stampe Lund, der er seniorkonsulent i Kultur & Fritid i Vallensbæk Kommune.

Hver filmvisning vil desuden være ledsaget af ekstra oplevelser i form af debatter, stand-up og en minikoncert. Der er dermed lagt op til en uge med kulturoplevelser i høj kvalitet for borgerne i Vallensbæk, der får en unik mulighed for at være en del af en af verdens største dokumentarfestivaller.

De fire film vises på tre forskellige locations i Vallensbæk: Campus på Pilehaveskolen, Vallensbæk Kultur- & Borgerhus og Vallensbæk Ungdomsskole.

Da arrangementerne er gratis, opfordres film-glade borgere til at komme i god tid, hvis de vil være sikre på at få en plads.

Filmvisningerne er et samarbejde mellem Vallensbæk Kommune og CPH:DOX under det, der hedder DOX On Tour. Her rykker festivalen ud af København og besøger en håndfuld særligt udvalgte kommuner.