16. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bygger bro over motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bygger bro over motorvej
Vestegnen - 22. september 2020 kl. 18:37

I 2025 ruller letbanen - hvis alt går efter planen - ud på sin første tur gennem Glostrup og Vestegnen, men inden da skal veje udvides, kryds skal ombygges og nye broer skal bygges, så der bliver plads til letbanen.

I den kommende tid går Hovedstadens Letbane i gang med anlægsarbejde på broen over Frederikssundmotorvejen i Glostrup. Her skal der opføres to nye letbanebroer af stål samt en ny cykelbro i den østlige side af Nordre Ringvej.

Man starter med at indrette byggeplads langs den nordgående trafik på Nordre Ringvej både nord og syd for Frederikssundmotorvejen, og derfor ryddes et område for beplantning.

Dernæst går man i gang med anlægsarbejdet, hvor der først skal laves fundamenter til de kommende broer. Til sidst bliver de nye stålbroer løftet på plads. Byggeriet af letbanebroerne over Frederikssundmotorvejen forventes at løbe frem til marts 2022.

Hovedstadens Letbane forventer, at det mest støjende arbejde finder sted i perioder fra midten af oktober 2020 til slutningen af april 2021. Arbejdet foregår på hverdage i tidsrummet kl. 07-22.

Under anlægsarbejdet vil trafikken på Nordre Ringvej blive påvirket af indsnævrede vejbaner, og i perioder vil trafikken på motorvejen ligeledes blive påvirket.

Per Aarsleff A/S er entreprenør på anlægsarbejdet i Glostrup.

Rejser du til udlandet i år?