24. maj 2019
Tuba Hvidovre holder foredrag om temaet »Ansvar og roller«.
Tuba Hvidovre holder foredrag om temaet »Ansvar og roller«.
Foto: Jesper Balleby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bryd ud af din rolle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bryd ud af din rolle
Vestegnen - 15. december 2018 kl. 07:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har man har svært ved at slippe den rolle, man påtog sig som barn i en familie med misbrug, så kan der være hjælp at hente.

Tuba - der står for Terapi og rådgivning for Unge som er Børn af Alkoholmisbrugere - har arrangeret et foredrag mandag den 17. december kl. 16-17.30 om netop temaet »Ansvar og roller«.

Børn, der vokser op i en familie med misbrug, påtager sig ofte bestemte roller i familien, som det kan være svært at give slip på senere i livet. Det kan fx være, at man stadig føler at stå med hele ansvaret for, at familien trives.

Foredraget sætter fokus på, hvordan opvæksten kan have påvirket, og hvad man kan gøre for at slippe lidt af kontrollen og ansvaret.

Arrangementet finder sted i Tuba Hvidovres lokaler på Hvidovrevej 137. Arrangementet er gratis og henvender sig til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i en familie med alkohol- eller stofafhængighed. Tilmelding er ikke nødvendig.

Tuba tilbyder hjælp til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkoholmisbrug. Tuba, der er en del af Blå Kors Danmark, hjælper unge via terapi, onlinerådgivning, undervisning og kurser.