2. marts 2021
Sille Hansen i en servemodtagning. Foto: Heiner Lützen Ank
Sille Hansen i en servemodtagning. Foto: Heiner Lützen Ank
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brøndby møder de evige rivaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby møder de evige rivaler
Vestegnen - 22. februar 2021 kl. 09:57

Brøndby Volleyball Klubs kvinder spillede sig i weekenden i årets DM semifinale ved at besejre Team Køge med 3-1. Modstanderen bliver de evige rivaler fra Holte IF - som Brøndby også skal møde i landspokalfinalen.

Der spilles i kvartfinalen bedst af tre kampe, så da Brøndby også vandt den første kamp mod Team Køge, bliver det ikke nødvendigt med en afgørende kamp.

Team Køge var efter nederlaget i første kamp tvunget til at komme hjem med en sejr, hvis de ville videre i kampen om medaljer. Det var da også Team Køge der lagde bedst fra start på deres nye flotte hjemmebane i Spar Nord Arena. Godt spil, gode blokader samt et par angrebsfejl fra Brøndbys side, gav en føring indtil Sofia Bisgaard og Lucia Babic havde indstillet kanonerne og sørgede for at skabe kontakt ved 12-12. Duellerne bølgede herfra frem og tilbage, med gevinst til begge sider, indtil Brøndby, med Sofia Bisgaard som en effektiv server der pressede Team Køge i bund, gik fra 15-15 til en solid føring på 21-15, og i rotationen efter tog sættet med 25-16.

Team Køge lod sig ikke ryste af Brøndbys slutspurt i første sæt. Godt forsvarsspil afholdt Brøndby fra at score de nødvendige point og Team Køge trak støt og roligt fra indtil de med 25-16 havde bragt balance i regnskabet.

Team Køge havde nu fået tro på tingene og skabte sig også en kneben føring i tredje sæt. Freja Barkler og Sille Hansen gjorde det godt i modtagningen og hæver Tajma Muharemovic fik i dette sæt for alvor bragt Mette Breuning i spil på midten. Med fire angrebspoint og et par effektive blokader, var hun kraftigt medvirkende til, at Brøndby i Emma Burtons serv kunne gå fra 20-19 til 24-19 og efter Team Køge havde vundet tre point yderligere, lukkede Brøndby sættet med 25-22.

I fjerde sæt satte Brøndby sig på begivenhederne fra start. Sofia Bisgaard var flyvende og stod for seks angrebspoint i dette sæt og også den indskiftede Rocio Fortuny spædede godt til regnskabet frem mod kampens afslutning ved 25-19.

Brøndbys modstander i semifinalen bliver de evige rivaler fra Holte IF og i den anden semifinale mødes Gentofte og VK Vestsjælland, men inden semifinaleforløbet, som spilles bedst af fem kampe, skal Brøndby på søndag den 28. februar kl. 14.00 spille landspokal-finale. En finalekamp der som følge af corona-situationen er blevet rykket, så den nu ligger midt i DM-slutspillet.

Finalen, som kun er én enkelt kamp, er også mod Holte IF, så der er lagt op til minimum fire og op til seks spændende kampe mellem Brøndby og Holte i den næste gode måneds tid.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?