26. maj 2020
Sofia Bisgaard i et smash. Foto: Lars Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Sofia Bisgaard i et smash. Foto: Lars Rasmussen
Foto: LSR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brøndby kommer tættere på toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby kommer tættere på toppen
Vestegnen - 02. december 2019 kl. 07:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brøndby Volleyball Klubs kvinder tog endnu et skridt i den rigtige retning, da de i weekenden besejrede VK Vestsjælland med 3-1. Dermed fik de yderligere rettet op på en lidt skuffende sæsonstart og er nu rykket op på 3. pladsen i volleyligaen

Brøndby startede med en sygdomsramt Eva Bang på banen. Skulle holdet have gavn af hende, skulle det være mens hun stadig var oppe i gear efter den indledende opvarmning. Det var fra start valgt at starte med en ren dansk opstilling og holdets to udenlandske spillere var således henvist til bænken.

Brøndby kom bedst fra start og førte 11-5, men så fik VK Vestsjælland succes med at presse Brøndbys modtagning i bund og gennem god fight fik de kæmpet sig tilbage til 10-11. Der gik herefter en række rotationer, hvor holdene skiftedes til at score point. Duellerne tærede på Eva Bang og ved 15-17, måtte hun forlade banen og overlade hæverpladsen til 17-årige Tajma Muharemovic, men VK Vestsjælland havde fået for godt fat i spillet og i en slutspurt tog de sættet 25-22.

Jaime Kosiorek blev sat på banen til andet sæt, men ellers var der genvalg til alle, stadig med Tajma Muharemovic til at sætte angrebet op. Det gjorde hun på fremragende vis, med tre vindende centerangreb til Mette Breuning og det samme antal til Jaime Kosiorek på kanten, men den helt dominerende angriber i dette sæt var Sofia Bisgaard, som havde en serie på ikke mindre en seks vindere i træk på en enkelt nettur. Dette samt hendes 23 vinderslag gennem kampen, gav hende endnu en gang prisen fra Grey Matter som bedste spiller. Brøndby trak fra og havde på et tidspunkt en føring på 21-12, men en række servefejl fra Brøndbys side, samt gode blokader af VK Vestsjælland, bragte ved 20-23 en smule spænding tilbage i sættet, inden Brøndby lukkede sættet med 25-20.

Andet sæt blev kørt igennem uden udskiftninger og det var de samme spillere der startede på banen i tredje sæt. Stortalentet Sille Hansen lagde yderligere fire angrebspoint oven i en i forvejen god præstation og var stærkt medvirkende til at Brøndby støt øgede en føring frem til sættets afslutning på 25-17.

Jaime Kosiorek hev al spænding ud af fjerde sæt, da hun med sin effektfulde springserv satte VK Vestsjællands servemodtagning fuldstændig til vægs. Med en servestime på hele ni server, indeholdende to esser, bragte hun Brøndby i front med 9-1, en føring som yderligere blev udbygget på blandt andet godt blokadearbejde af Mette Breuning, indtil Brøndby i Anna Mølcks serv kunne snøre sækken til med de knusende cifre 25-11.

Kampen giver grund til optimisme i forhold til den nylige lodtrækning til landspokal-kvartfinalerne, hvor de to hold skal mødes på VK Vestsjællands bane en dag i perioden 20.-26. januar. I volleyligaen er Brøndbys næste opgave en udebanekamp søndag den 8. december mod Volleyligaens bundhold, Frederiksberg.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?