16. december 2017
Vejdirektoratet skal reparere broen, der fører Roskildevej i Brøndby over Motorring 3 - og det kan i en periode give trafikale udfordringer.
Vejdirektoratet skal reparere broen, der fører Roskildevej i Brøndby over Motorring 3 - og det kan i en periode give trafikale udfordringer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Broarbejde: Spor spærres på Roskildevej og Motorring 3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broarbejde: Spor spærres på Roskildevej og Motorring 3
Vestegnen - 06. august 2017 kl. 15:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejdirektoratet skal reparere broen, der fører Roskildevej i retning mod København hen over Motorring 3 ved Brøndby. Arbejdet vil foregå i perioden fra mandag den 7. august til slutningen af oktober.

Det er broens isolering mod fugt, der skal udskiftes. Desuden skal dele af betonen repareres, og der skal etableres sikring mod duer under broen.

Arbejdet vil primært foregå i dagtimerne. På Motorring 3 (på broens underside) vil det være nødvendigt i korte perioder at spærre et enkelt kørespor udenfor myldretiderne.

På Roskildevej vil først den ene halvdel af broen blive spærret, således at trafikken kan passere på den anden halvdel. På et tidspunkt vil der så blive byttet om på siderne, så trafikken føres over i modsatte side.

Der vil under hele arbejdet være adgang for både biler, cyklister og fodgængere i begge retninger. Mens arbejdet står på, vil der dog være hastighedsbegrænsning på 40 km/t gennem broarbejdet.

Broarbejder er altid meget afhængige af vejret, og derfor kan der være dage, hvor der ikke kan arbejdes.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk