23. februar 2020
Ifølge medlemschefen i HORESTA gør flere og flere restauratører gode gerninger for socialt udsatte og for at mindske madspild. Foto: HORESTA
Ifølge medlemschefen i HORESTA gør flere og flere restauratører gode gerninger for socialt udsatte og for at mindske madspild. Foto: HORESTA
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brancheforening: Flere restauratører udviser social ansvarlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brancheforening: Flere restauratører udviser social ansvarlighed
Vestegnen - 24. januar 2020 kl. 15:12
Af Kristina Herlev Wulff
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når restaurant "The Taj" i Rødovre giver hjemløse et varmt måltid for en krone, er de ikke de eneste i branchen, der gør noget for socialt udsatte.

arrow Læs også: Restauratør giver hjemløse et måltid mad for en krone

- Der er en stigende interesse i samfundet, og dermed os blandt vores medlemmer, for at udvise social ansvarlighed både hvad angår bespisning og ansættelse af socialt udsatte grupper, fortæller Nadeem Wasi. Han er medlemschef i hotel- og restaurantionsbranchens brancheforening HORESTA.

- Det har været en generel udvikling, der er blevet forstærket hen over årene. Der kommer mere og mere af det, vurderer han.

Som eksempel nævner han restauratører, der donerer mad til lokale kirker og herberger. Og den slags initiativer giver faktisk dobbelt-gevinst.

- På den ene side hjælper man særligt udsatte mennesker. Samtidig med at man har en madspilds-dagsorden, som rigtig mange er optaget af, fortæller Nadeem Wasi, der roser "The Taj" i Rødovre for initiativet.