18. januar 2021
Rødovres mangeårige borgmester Erik Nielsen har her til formiddag meddelt, at han ikke ønsker at genopstille ved næste kommunalvalg i 2021. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Rødovres mangeårige borgmester Erik Nielsen har her til formiddag meddelt, at han ikke ønsker at genopstille ved næste kommunalvalg i 2021. PR-foto
Foto: Photographer Bjarke MacCarthy
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgere skriver løs på facebook: »Rødovre bliver ikke det samme uden dig«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgere skriver løs på facebook: »Rødovre bliver ikke det samme uden dig«
Vestegnen - 15. august 2019 kl. 11:18
Af Lisbeth Jansen

Her til formiddag har Rødovres borgmester Erik Nielsen (S) offentliggjort på sin egen facebook-side, at han ved næste kommunalvalg i 2021 ikke ønsker at genopstille. Det betyder, at Rødovre ved næste valg uanset hvad får en ny borgmester.

arrow Læs også: Rødovres mangeårige borgmester genopstiller ikke

Der er allerede mange reaktioner fra borgere og bekendte i kommentarfeltet under borgmesterens opslag, og her mærker man, at borgmesteren er en mand, der vil blive savnet på posten.

Selvom det således først ligger nogle år ude i fremtiden, at der kommer en ny på posten, og selvom borgerne fortsat vil kunne støde på Erik Nielsen ude i bybilledet - også efter næste valg - viser langt de fleste kommentarer, at de er kede af nyheden, men at de forstår Erik Nielsens begrundelse.

»Det bliver svært at finde en ny,« skriver én.

»Tak for en kæmpe indsats,« skriver en anden.

Og i flere kommentarer står der: »Rødovre bliver ikke det samme uden dig.«

Selv skriver borgmester Erik Nielsen i sit opslag:

» Kære Alle, alting har en ende. Til jeres orientering, har jeg i dag meddelt mine partifæller i Rødovre, at jeg ikke genopstiller til kommunalbestyrelsen ved næste valg til kommunalbestyrelsen i 2021. I 2021 vil jeg have repræsenteret Socialdemokratiet i kommunalbestyrelsen i 32 år. Jeg har altid betragtet mig selv som borgernes tillidsmand. Jeg tror på, at det er vigtigt, at man som tillidsmand gør sig nogle overvejelser om hvad der tjener sit parti og borgere bedst, og ser bort fra egne behov og forfængelighed. I mit hjerte er der ingen over eller ved siden af partiet. Som tillidsmand stiller man sig til rådighed, for det skal ikke bare være et trin på et personligt karriere forløb. Ved sgu godt det lyder lidt gammeldags, men jeg er også blevet 66 år,« lyder det i Erik Nielsens eget facebook-opslag.

Han runder af med hilsenen: »Vi ses derude«

Sådan ser Erik Nielsens opslag ud:
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?