25. november 2017
Børns Vilkår samlet ind søndag den 26. marts.
Børns Vilkår samlet ind søndag den 26. marts.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børns Vilkår: Stor opbakning på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børns Vilkår: Stor opbakning på Vestegnen
Vestegnen - 19. marts 2017 kl. 08:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

290 personer i Hvidovre, Rødovre, Albertslund, Taastrup og Glostrup har meldt sig som indsamlere til fordel for Børns Vilkår søndag den 26. marts. Byerne på Vestegnen mønstrer dermed flere indsamlere end Århus og Odense.

»Min far slår mig hver dag. Han kvæler mig og råber af mig. Han siger, at han ikke vil have mig som barn.«

Sådan lød det, da en 12-årig dreng sidste år kontaktede BørneTelefonen hos Børns Vilkår. Han var blot et af de 1525 børn, BørneTelefonen var i kontakt med, fordi de var udsat for vold.

Søndag den 26. marts samler Børns Vilkår ind for første gang for at stoppe svigt af børn i Danmark og mere end 290 indsamlere er i Hvidovre, Rødovre, Albertslund, Taastrup og Glostrup klar til at gøre en forskel for udsatte børn. Det er flere end både Aarhus og Aalborg.

Opbakningen glæder direktør Rasmus Kjeldahl:

»Det er imponerende så mange, der er klar til at bruge et par timer søndag på at give udsatte børn en at tale med. Vi håber, rigtig mange vil tage godt imod indsamlerne på søndag. Vold mod børn er ulovligt og helt uacceptabelt. Med danskernes hjælp kan mange flere børn få hjælp på BørneTelefonen,« siger Rasmus Kjeldahl, Børns Vilkår.

I 2016 havde BørneTelefonen mere end 40.000 samtaler med børn, som gratis og anonymt fik hjælp til at stoppe bl.a. vold, omsorgssvigt og overgreb. Men mindst dobbelt så mange gange kontakter børn BørneTelefonen forgæves.

Fordelingen på de fem byer på Vestegnen er: Hvidovre 85 indsamlere, Rødovre 64 indsamlere, Albertslund 49 indsamlere, Taastrup 47 indsamlere og Glostrup 45 indsamlere.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk