19. marts 2019
Greve Museum inviterer til gratis billedhuggerværksted.
gallery icon

Se billedserie

Greve Museum inviterer til gratis billedhuggerværksted.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnehænder former

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnehænder former
Vestegnen - 05. juli 2018 kl. 06:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Greve Museum gør man sig klar til at byde på gode oplevelser for skolebørn i ferien. Fra tirsdag den 31. juli til torsdag d. 2. august inviterer museet endnu engang til det meget populære billedhuggerværksted, hvor børnene kan udfolde deres kreativitet sammen med kunstneren Geert Daae Funder.

Værkstedet er for børn mellem 8 og 16 år, der ønsker at udforske deres kreative evner med en rigtig kunstner ved deres side. Børnene skal arbejde med gips og indfarvet gips og skabe flotte skulpturer og relieffer.

I Greve Museums have er der lige nu udstillet skulpturer, som børnene kan lade sig inspirere af, når de selv skal prøve kræfter med faget. Og de færdige kunstværker, får børnene selvfølgelig med hjem.

Der bliver arbejdet fra kl. 11-14.30 hver dag, og arbejdet foregår både udendørs og indendørs. Derfor opfordres børnene til at tage praktisk tøj på, som kan tåle at blive beskidt og huske madpakken, så de kan holde dampen oppe i løbet af dagen.

Det er gratis at deltage, og man vælger selv, om man deltager i én eller flere af dagene. Der er et begrænset antal pladser på holdet, så derfor er tilmelding nødvendig. Tilmelding skal ske på telefon 43404036 til en eller flere af dagene, senest 12. juli.