6. december 2019
Forfatter Adam O (tv.) og illustrator Aske Schmidt Rose (th.) gav en smagsprøve på bogen.
gallery icon

Se billedserie

Forfatter Adam O (tv.) og illustrator Aske Schmidt Rose (th.) gav en smagsprøve på bogen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børn får kæmpebog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn får kæmpebog
Vestegnen - 10. september 2019 kl. 06:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Vestegnens Hemmelighed« er titlen på en ny børnebog, som er udgivet i anledning af Vestegnens Kulturuge. Bogen blev præsenteret mandag i Vallensbæk.

Forfatteren Adam O og illustratoren Aske Schmidt Rose har sammen lavet bogen »Vestegnens Hemmelighed«, som handler om en ung kæmpe, der drager rundt på Vestegnen for at finde andre kæmper. Undervejs kommer hun forbi en række kæmpe steder, blandt andet den store rundkirke Hellig Trekongers Kirke i Vallensbæk og Arken i Ishøj.

Bogen blev præsenteret til et arrangement mandag i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus, hvor 2. klasserne fra Egholmskolen var inviteret.

Borgmester Henrik Rasmussen bød velkommen og måtte indrømme, at han sammen med borgmestrene fra kommunerne Albertslund, Hvidovre, Høje-Taastrup og Ishøj havde haft en hemmelighed - nemlig at der er kæmper på Vestegnen! Og det kunne børnene ved selvsyn konstatere, da forfatteren Adam O. læste op af bogen, mens illustrator Aske Schmidt Rose viste de tilhørende tegninger.

Derefter live-tegnede Aske Schmidt Rose en flot tegning af en kæmpe på storskærm, hvor børnene blandt andet fik lov at bestemme farven på hornene og antallet af tænder.

Til sidst fik børnene hver et eksemplar af bogen, som uddeles til alle 0.-2. klasses elever i Albertslund, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj og Vallensbæk. Bogen kan også lånes på biblioteket.