20. oktober 2019
Børn bygger sandskulpturer ved en tidligere sanddag. Foto: Tina Agnew
Børn bygger sandskulpturer ved en tidligere sanddag. Foto: Tina Agnew
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børn bygger i sandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn bygger i sandet
Vestegnen - 11. juni 2019 kl. 06:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 14. juni venter en festlig dag på Ishøj Strand, når kunstmuseet Arken traditionen tro inviterer børn fra hele Vestegenen og Storkøbenhavn til årets sanddag.

Hvert år samler Arkens sanddag flere end 1.500 børn, der udstyret med sand, vand, skovl og spand bygger fantasifulde sandskulpturer på stranden ved museet. I år tager sanddagen afsæt i de sanselige og legesyge skulpturer og installationer i den udendørs sommerudstilling Kroppens Arena.

Ud fra temaet »Rum til at lege og være« skal børnene eksperimentere med at bygge deres egne siddesteder, hoppesteder, snakkehjørner, saftevandsbarer eller tænkerum ud af sand og vand. Sanddagen slutter med en festlig koncert med hornmusik leveret af orkesteret WonderBrazz.

Arken inviterer alle børnehaver, sfo'er og skoler til sanddag fredag den 14. juni. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig til undervisning@arken.dk

Sanddagen går i gang allerede klokken 8.30, hvor børnene ankommer og finder en plads på stranden. Så bliver der ellers bygget løs frem til klokken 11.30. Derefter er der koncert og afslutning med præmieoverrækkelse.