24. maj 2019
En kvinde fra Greve vandt en million kroner i Lotto.
En kvinde fra Greve vandt en million kroner i Lotto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blev millionær - og så græd hun

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blev millionær - og så græd hun
Vestegnen - 12. februar 2019 kl. 07:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En kvinde i tresserne fra Greve har fået sit liv godt og grundigt vendt på hovedet, efter hun har vundet en million skattefri kroner på Lottos millionærgaranti, hvor man kan blive millionær, selvom man har 0 rigtige.

Det tog ellers kvinden lidt tid at finde ud af, hvor meget hun egentlig havde vundet, efter hun forrige lørdag aften scannede sin kupon på Lotto-appen på sin mobiltelefon og fik at vide, at præmien var høj nok til, at hun skulle kontakte sin forhandler.

- Jeg tænkte, at jeg måske havde fået fire-fem rigtige, så det blev jeg da vildt glad for. Men da jeg så gik ned til min forhandler med kuponen, fik jeg at vide, at gevinsten var over 9999,- kroner og at jeg skulle i banken. Jeg blev helt forvirret og gik hjem og tjekkede på nettet, hvad de fire og fem rigtige gav og intet hang sammen for mig. Så til sidst måtte jeg ringe ind til Danske Spil for at finde ud af, hvad min gevinst egentlig var. Den søde mand, jeg talte med i telefonen fortalte, at jeg da ganske rigtigt havde fire rigtige - og derudover havde vundet en million på lodtrækning. Tænk. Jeg anede simpelthen ikke, at man kunne blive millionær uden at have de rigtige tal, siger hun til Danske Spil og understreger, at hun gerne vil være anonym.

Da det gik op for kvinden, at hun fremover kan kalde sig millionær, begyndte tårerne at trille helt ukontrollabelt.

- Jeg prøvede virkelig at tage mig sammen, for den stakkels mand skulle jo ikke sidde og høre på, at jeg tudede. Men jeg lover dig. Dette er intet mindre end et mirakel, siger hun.

Den heldige vinder fortæller, at hun er førtidspensionist og bestemt ikke haft de nemmeste vilkår gennem livet. Derfor betyder milliongevinsten en kæmpe omvæltning i hendes tilværelse.

- Da min søn var lille, var jeg så fattig, at jeg måtte tigge mad fra naboerne. Jeg har været på bistandshjælp i mange år og har ingen opsparing til min alderdom. Så jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er. Jeg ligger om aftenen, inden jeg skal sove og siger til mig selv, at jeg er millionær. Og så begynder jeg bare at grine.

Kvinden skal bruge nogle af pengene til afvikling af gæld og så har hun købt en guldring, som hun har ønsket sig i mange år. Derudover vil hun give nogle penge til sin søn - og til forskellige velgørende formål.

- Jeg bliver glad af, at kunne hjælpe folk. Og nu har jeg endelig noget at give af, lyder det.

Mange andre, der vinder en stor gevinst, bruger pengene på en rejse eller en ny bil. Men sådan er det ikke for denne nyslåede millionær.

- Jeg kan ikke rejse fra min kat, og jeg har aldrig fået taget kørekort. Men jeg overvejer, om jeg skal have en el-cykel nu, så jeg kan komme lidt nemmere rundt. Måske kan jeg nu også flytte fra min lille to-værelses lejelejlighed til en tre-værelses med en lille have. Det er min drøm. Især så min kat nemmere kan komme ud.

Kvinden har spillet Lotto igennem mange år, når der har været et sjældent overskud i budgettet.

- Det er sjovt. Jeg har jo fulgt med i Lotto lige fra begyndelsen og har drømt så mange gange om at vinde. Som ung tænkte jeg altid, hvorfor det kun var gamle mennesker, der vandt. Og nu er jeg sgu selv blevet en de gamle.