25. maj 2020
Tre mænd er i Retten i Glostrup dømt skyldige i afpresning og databedrageri.
Tre mænd er i Retten i Glostrup dømt skyldige i afpresning og databedrageri.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blev afpresset: Kriminelle optog kviklån

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blev afpresset: Kriminelle optog kviklån
Vestegnen - 05. november 2019 kl. 19:27
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 32-årig mand fra Vestegnen blev afpresset til at udlevere personlige oplysninger, hvorefter gerningsmændene leasede en dyr bil og optog kviklån på cirka 64.000 kroner i mandens navn.

Det er i hvert fald, hvad Retten i Glostrup er nået frem til. Tre mænd i alderen fra 25 til 48 år er blevet dømt skyldige i afpresning og bedrageri. En 27-årig mand blev frifundet for afpresning, men blev dømt for medvirken til databedrageri.

Alle fire mænd fra Vestegnen har nægtet sig skyldige i næsten alle anklager. En ankede dommen på stedet, mens tre tog betænkningstid med henblik på en anke til Østre Landsret.

Der er tale om en sag, der stammer helt tilbage fra oktober 2016. Anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi havde tiltalt mændene for at have afpresset den nu 32-årige mand til at udlevere personlige oplysninger. Derefter kunne de i den 32-åriges navn lease en dyr bil, som i øvrigt senere blev fundet i ramponeret tilstand, op optage tre kviklån til i alt cirka 64.000 kroner. Anklagerne var blandt andet bygget op om forskellige telefonaflytninger, som politiet fandt i forbindelse med efterforskningen.

Retten i Glostrup idømte mændene mellem 10 måneder og et års fængsel.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?