23. januar 2021
Opera Hedeland genåbner billetsalget til Verdis »Rigoletto«. Premieren er udskudt til august 2021, hvor teatret står klar med en stribe tiltag, der forhindrer smittespredning. På billedet ses Lina Johnson, der lagde stemme og krop til den hårdt plagede Lucia di Lammermoor i Donizettis opera af samme navn i 2018.
gallery icon

Se billedserie

Opera Hedeland genåbner billetsalget til Verdis »Rigoletto«. Premieren er udskudt til august 2021, hvor teatret står klar med en stribe tiltag, der forhindrer smittespredning. På billedet ses Lina Johnson, der lagde stemme og krop til den hårdt plagede Lucia di Lammermoor i Donizettis opera af samme navn i 2018.
Foto: Mikal Schlosser
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billetsalg til coronasikret opera genåbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetsalg til coronasikret opera genåbner
Vestegnen - 06. august 2020 kl. 06:04

Fans af friluftsopera kan fra fredag igen købe billetter til Rigoletto i Opera Hedeland.

arrow Læs også: Opera udskudt: Se eller gense billeder fra sidste års succes

Premieren er dog rykket til 6. august 2021, hvor operaen vil stå klar med en række tiltag, som skal forhindre smittespredning.

Arrangørerne af Opera Hedeland havde ellers set frem til at fylde alle sæder i det store amfiteater, da Covid-19 med ét tvang dem til at hugge bremserne i og lukke for billetsalget.

Men det genåbner nu fredag den 7. august. Alle tre forestillinger Verdis »Rigoletto« er dog flyttet til august 2021, hvor teatret blandt andet indfører mere plads mellem sæderne for at undgå eventuel smittespredning.

- Vi tør ikke satse på en normalisering for koncertsteder i 2021, men vores muligheder for at skabe trygge og sikre rammer er gode - blandt andet fordi vi er et udendørsarrangement med siddepladser og en velfungerende logistik. Konkret har vi for eksempel reduceret i antallet af pladser for at sikre, at selskaber kan sidde samlet, men med afstand til andre selskaber, siger operachef, Claus Lynge.

Har slået alle rekorder

Før coronaudbruddet havde billetsalget slået flere rekorder, og alt tydede på en strålende sæson. Ifølge Opera Hedeland ser det dog ud til, at forventningen om en stor oplevelse i 2021 lever i bedste velgående blandt publikum.

- Forsvindende få har benyttet sig af vores tilbud om at få pengene for billetten retur. Stort set alle har holdt fast i deres pladser, som gælder til en tilsvarende forestilling i 2021. På den måde ser det ud til, at gæsterne deler vores optimisme i forhold til at fortsætte festen næste sommer, siger Claus Lynge.

Selvom der har været fart på billetsalget, er lidt over halvdelen af pladserne til 2021 stadig ledige, når salget genåbner den 7. august. Dermed er det, trods stor efterspørgsel, stadig muligt at få en god plads, uanset hvilken dag man vælger.

- Det begynder at tynde ud i de ledige pladser tættest på scenen, men der er stadig masser af gode pladser til alle tre spilledage, siger Claus Lynge.

Verdis »Rigoletto« i Opera Hedeland var planlagt til 7., 13. og 14. august 2020. De nye forestillinger ligger den 6., 12. og 13. august. Billetter er til salg via Ticketmaster fra 7. august 2020.

Se mere om forestillingen på www.operahedeland.dk.

arrow Må vente et år ekstra på stjerneopera i Hedeland
14. april 2020 kl. 18:07 Opdateret: kl. 17:54
arrow Billeder fra Opera Hedeland: Carmen i festfyrværkeri
10. august 2019 kl. 12:11 Opdateret: kl. 12:11
arrow Foto og video: Kom med backstage til Carmen i Hedeland
08. august 2019 kl. 13:48 Opdateret: kl. 11:54
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?