21. januar 2019
Børn bygger sandskulpturer til dette års sanddag på stranden ved kunstmuseet Arken i Ishøj. Foto: Arken
gallery icon

Se billedserie

Børn bygger sandskulpturer til dette års sanddag på stranden ved kunstmuseet Arken i Ishøj. Foto: Arken
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Sol og glade børn på stranden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Sol og glade børn på stranden
Vestegnen - 08. juni 2018 kl. 14:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var lokale vindere, sol og blå himmel, og masser af god stemning, da der fredag formiddag blev holdt sanddag på Ishøj Strand.

1.500 børn fra Vestegnen og Storkøbenhavn byggede fredag formiddag sandskulpturer på stranden ved kunstmuseet Arken i Ishøj, med inspiration fra den udstillingsaktuelle kunstner Ugo Rondinone.

I flot solskinsvejr kom skoleklasser og børnehavebørn fra tidlig morgen myldrende til Arken for at tage del i den årlige sanddag og bygge sandskulpturer på stranden. Sanddagen er en tilbagevendende begivenhed, som har fundet sted i mere end 20 år.

Med inspiration fra den udstillingsaktuelle kunstner Ugo Rondinones enorme, neonfarvede stenskulpturer i USA's Nevadaørken - værket Seven Magic Mountains - byggede de mange fremmødte børn deres egne magiske bjerge og sandskulpturer ud af sand, vand, tang og strandblomster.

Orkesteret Wonderbrazz var med til at gøre dagen ekstra festlig. Til tonerne af glad jazzmusik gik børnene i optog fra stranden og op til scenen, hvor WonderBrazz gav koncert.

Kl. 12 blev de tre vindende grupper kåret på scenen. Børnehuset Myretuen fra Brøndby, 2. klasse fra Jakobskolen på Frederiksberg og 6.B fra Vejlebroskolen løb af med sejren for deres fantasifulde sandskulpturer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk