19. maj 2019
En 28-årig mand er blevet varetægtsfængslet i to uger, sigtet for at slå på politiet i Brøndby. Politiet måtte bruge peberspray for at få manden passiviseret.
En 28-årig mand er blevet varetægtsfængslet i to uger, sigtet for at slå på politiet i Brøndby. Politiet måtte bruge peberspray for at få manden passiviseret.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beruset mand slog på politiet: Nu er han havnet i fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beruset mand slog på politiet: Nu er han havnet i fængslet
Vestegnen - 22. oktober 2018 kl. 17:37
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 28-årig mand blev søndag varetægtsfængslet i to uger, sigtet for at slå på politiet i Brøndby.

Forhistorien er den, at Vestegnens Politi natten til søndag rykkede ud til en anmeldelse om husspektakler på en adresse i Brøndby. Da politipatruljen kom frem, fandt de den 28-årige mand, der var ret beruset og stod og råbte foran en lukket hoveddør.

Da politifolkene forsøgte at lægge en dæmper på begivenhederne, blev manden vred og slog på politifolkene, der måtte bruge peberspray for at få manden passiviseret. Den 28-årige mand blev anholdt, og i løbet af søndagen blev han fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup med krav om varetægtsfængsling, sigtet for vold mod politiet. Manden kunne ikke huske så meget - kun at han havde været til en fødselsdagsfest, og at politiet havde brugt peberspray mod ham. Dommeren valgte at varetægtsfængsle den 28-årige i to uger. Med i vurderingen var blandt andet, at manden å sent som i sidste uge blev løsladt efter afsoning af en voldsdom.