25. maj 2020
Barselsnetværk giver muligheder for oplevelser med børn, men for de voksne. Foto: Peter Andersen
Barselsnetværk giver muligheder for oplevelser med børn, men for de voksne. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Barselsnetværk i Hvidovre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Barselsnetværk i Hvidovre
Vestegnen - 22. september 2019 kl. 06:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange mænd og kvinder på barsel har brug for et rum, hvor der er plads til det hele menneske - ikke kun at være mor eller far. Det kan både handle om at mødes med andre forældre om spændende og hyggelige aktiviteter, men også at få mulighed for at tale om alle aspekter af forældreskabet. For de færreste er det nemlig lyserød baby-boble hele tiden, og der er mange måder at være forælder og være på barsel på. Derfor opstår der også nye former for barselsnetværk og -initiativer rundt om i landet. Og nu er det startet et barselsnetværk på Vestegnen.

- På barsel med mit ældste barn savnede jeg aktiviteter og samtaler med andre forældre, som ikke kun handlede om baby. Samtidig havde jeg ikke super meget overskud til at opsøge de forskellige tilbud inde i København. Og så kunne jeg ellers gå der i forstaden og føle mig lidt isoleret og alene. Jeg kunne godt tænke mig, at det blev en bedre oplevelse at være på barsel anden gang. Derfor tog jeg kort før fødslen af mit andet barn her i januar initiativ til barselsnetværket, siger initiativtager Lise Holm Rasmussen fra Hvidovre.

I barselsnetværket er der minimum planlagt en aktivitet den første fredag formiddag hver måned.

Programmet byder blandt andet på havtorne- og sanketur, byvandring og foredrag om at være ambitiøs forælder. Barselsnetværk Hvidovre er for alle forældre, som gerne vil mødes om samtaler og aktiviteter, der har fars og mors interesser som omdrejningspunkt - og sætter spot på, at der er mange måder at være forælder på. Og som samtidig tager hensyn til babys behov og giver plads til bleer, vræl og anden uro.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?