4. juni 2020
Hvidovre Nærradios Venner har succes med sine bankospil - men det er lukket ned på grund af corona epidemien. Nu satser man på Radio-Banko.
gallery icon

Se billedserie

Hvidovre Nærradios Venner har succes med sine bankospil - men det er lukket ned på grund af corona epidemien. Nu satser man på Radio-Banko.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bankospil foran radioen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bankospil foran radioen
Vestegnen - 20. maj 2020 kl. 06:45
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Numrene kommer ud af højttaleren, og så er det bare om at ringe til studiet ved fuld plade. Hvidovre Nærradio introducerer radiobanko.

Bankospil er en populær aktivitet. Det er hyggeligt, der er gode chancer for at komme hjem med en gevinst og overskuddet går til et godt formål.

Det ved man alt om i Hvidovre Nærradios Venner, som sæsonen igennem arrangerer bankospil i bibliotekscaféen. Cirka 80 personer deltager normalt.

På grund af risikoen for coronasmitte, har bankospillene ligget stille et godt stykke tid, men nu går Hvidovre Nærradios Venner i luften med Radio-Banko. Dermed kan banko-abstinenserne lindres med fælles bankospil - på afstand.

- Vi håber, at Radio-Banko kan skabe lidt glæde i en tid, hvor mange sidder meget derhjemme og er mere eller mindre isoleret, siger Peter Willumsen fra Hvidovre Nærradios Venner.

Den første gang Radio-Banko finder sted mandag den 25. maj klokken 19 - naturligvis på Hvidovre Nærradio, som kan høres på FM 95,2 mz. Derefter er der bankospil i radioen hver 14. dag.

For at kunne deltage i radiobanko, skal man være medlem af foreningen Hvidovre Nærradios Venners Radio-banko, hvilket koster 20 kroner om året.

Og så kan man ellers deltage med det antal plader, man ønsker. Det koster 10 kroner pr. plade for aftenens syv spil.

Indgangsnummeret for det hele er 71941749. Det er dette nummer, man skal ringe til for at blive medlem og for at købe plader. Pengene kan overføres via mobilepay eller via bankoverførsel.

Nu er det jo radiobanko, så man kan ikke bare række hånden i vejret, hvis man får banko.

Peter Willumsen fra Hvidovre Nærradios Venner forklarer:

- Du ringer på 36491749, så hurtigt dine fingre overhovedet kan bevæge sig. Når/hvis du kommer igennem til "slusen", skal du oplyse dit medlemsnummer, og når det er sket og vi kan se, at du er medlem og har betalt for pladerne, bliver du stillet igennem til studieværten, som vil kontrollere om rækken/pladen er rigtig via det lille nummer der er nederst i højre hjørne på den enkelte lille spilleplade.

Hvidovre Nærradio, der sender hver dag på FM 95,2 mz håber, at rigtig mange vil få fornøjelse ud af en gang Radio-Banko foran højttalerne.

Alle de praktiske oplysninger og regler kan findes på Hvidovre Nærradios Venners hjemmeside: www.hnrsvenner.dk, eller man kan ringe på 71941749.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?