23. april 2021
P-pladsen ved Scandic Hvidovre var helt fuld af biler og der blev spillet banko og amerikansk lotteri hele dagen. Foto: Morten Dyrner
gallery icon

Se billedserie

P-pladsen ved Scandic Hvidovre var helt fuld af biler og der blev spillet banko og amerikansk lotteri hele dagen. Foto: Morten Dyrner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banko på p-plads var kæmpe succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banko på p-plads var kæmpe succes
Vestegnen - 03. marts 2021 kl. 15:54
Af Pernille Rohde

Team Rynkeby Vestegnen holdt den 28. februar banko på p-pladsen ved Hotel Scandic i Hvidovre og det var populært. Pladsen var fuld, for der mødte 150 biler op og flere var der ikke plads til.

Cykelholdet, som samler ind til Børne Cancer Fonden, håber at kunne køre til Paris til sommer og fordi Corona-pandemien gør det umuligt at holde de sædvanlige indsamlinger, har de tænkt alternativt og holdt banko på p-pladsen.

Bankoet var arrangeret, så man slet ikke behøvede at forlade sin bil. Billetter og bankoplader var købt på forhånd og deltagerne sad i deres biler og spillede. Opråbene kunne høres via radioen.

Vindernes plader blev tjekket gennem bilruden og præmierne blev lagt i bagagerummene, så ingen kontakt var nødvendig.

Scandic Hvidovre sørgede dog for, at dem, der havde glemt madpakken, kunne købe lidt mad på pladsen.

Indtægterne fra det store banko er opgjort til 85.000 kroner.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?