2. august 2021
Carsten Werge, formand for Hvidovre Badminton Club, er blevet indvalgt i Badminton Danmarks hovedbestyrelse som eliteansvarlig.
gallery icon

Se billedserie

Carsten Werge, formand for Hvidovre Badminton Club, er blevet indvalgt i Badminton Danmarks hovedbestyrelse som eliteansvarlig.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Badminton-formand: Jeg vil forandre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badminton-formand: Jeg vil forandre
Vestegnen - 14. september 2020 kl. 18:06
Af Peter Erlitz

Formand for Hvidovre Badminton Club, Carsten Werge er i weekenden blevet indvalgt i Badminton Danmarks hovedbestyrelse, hvor han får posten som eliteansvarlig.

De fleste kender Carsten Werge som kommentator og journalist på TV3 Sport, hvor han kommenterer fodboldkampe både herhjemme og internationalt. Han brænder dog i den grad også for badmintonsporten.

Carsten Werge har boet hele sit liv i Hvidovre, og som barn og ung spillede ham både badminton og fodbold. Sportsligt gik det bedst i badminton. Han blev meldt ind i Hvidovre Badminton Club som 8-årig og spillede på højt niveau, indtil han stoppede i begyndelsen af 20'erne på grund af studier. Carsten Werge har spillet 199 holdkampe for Hvidovre Badminton Club.

Han var helt væk fra Hvidovre Badminton Club i 30 år, indtil børnene begyndte at interessere sig for badminton. Derefter har på flere områder været aktiv i klubben, og er altså i dag formand.

Nu er han så blevet eliteansvarlig i Badminton Danmark for perioden 2020-2022. Og det er ikke en post, hvor han sætter sig på hænderne:

- De fleste siger, at de går ind med ydmyghed. Det gør jeg ikke. Jeg kommer til at gå ind med en hel masse tro på, at jeg kan lave nogle ting om. Men jeg kommer jo ind uden at have nogen dagsorden på forhånd, så jeg skal tale med eliteklubberne, med landstrænerne og spillerne, og når jeg så har været hele vejen rundt, vil jeg lave en prioriteret liste over, hvad der er vigtigst lige nu, siger Carsten Werge til Badminton Danmarks hjemmeside.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?