4. juni 2020
Paola Pivi - We are the Alaskan tourists. Foto: David Stjernholm
Paola Pivi - We are the Alaskan tourists. Foto: David Stjernholm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arken genåbner på tirsdag: Sætter billetprisen ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arken genåbner på tirsdag: Sætter billetprisen ned
Vestegnen - 21. maj 2020 kl. 10:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag genåbner kunstmuseet Arken i Ishøj, og kan dermed for første gang invitere publikum indenfor i museets store særudstilling "Dyr i kunsten", der stod til at åbne i marts.

Den omfattende præsentation af international samtidskunst, der blandt andet byder på festlige, fjerklædte isbjørne af italienske Paola Pivi, er blevet forlænget året ud, så endnu flere får mulighed for at opleve den længe ventede udstilling.

Dyr i kunsten viser værker af 34 internationale kunstnere, der med humor, vid og bid går i kødet på vores forhold til dyrene. Udstillingen udforsker, hvordan vi mennesker bruger, ser på, taler om og menneskeliggør dyr og kommer med mangfoldige bud på, hvordan vi forstår os selv gennem andre dyrearter.

I udstillingen kan man blandt andet stå ansigt til ansigt med en svævende elefant i fuld størrelse, opleve YouTube-katte spille atonale klaverstykker af Arnold Schönberg og få et nyt blik på den zoologiske haves kunstige miljøer. Og i museets store kunstakse er 15 farverige isbjørne af kunstneren Paola Pivi flyttet ind.

For at endnu flere kan få lejlighed til at opleve den nye særudstilling er Dyr i kunsten og præsentationen af Paola Pivis legesyge isbjørne i kunstaksen forlænget helt frem til og med den 10. januar 2021. Forlængelsen betyder, at udstillingen "Guld og magi", som skulle åbne den 5. september 2020, i stedet er rykket til foråret 2021.

Arken har med sine 6.000 udstillingskvadratmeter og store åbne rum god plads til, at de besøgende kan nyde kunsten uden at komme tæt på hinanden. Genåbningen af museet sker desuden med en række skærpede forholdsregler som følge af Covid-19. Billetprisen er ekstraordinært sat ned til 100 kroner for alle besøgende frem til og med den 31. juni. Børn under 18 år har som altid gratis entré.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?