16. oktober 2018
Annette Heick synger julen ind i Musikteatret Albertslund den 10. december. Foto: Tom Lindboe
Annette Heick synger julen ind i Musikteatret Albertslund den 10. december. Foto: Tom Lindboe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Annette Heick og Politiorkesteret støtter en god sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annette Heick og Politiorkesteret støtter en god sag
Vestegnen - 07. december 2017 kl. 09:51
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag 10. december kl. 15-17 kan man opleve Annette Heick synge julen ind sammen med Sjællands Politiorkester, Københavns Politis sangkor og Politiets Damekor i Musikteatret Albertslund.

Koncerten er en velgørenhedskoncert til fordel for foreningen The Thin Blue Line, som hjælper polititjenestemænd, der er blevet alvorligt skadet eller dræbt i tjenesten og disses familier. Foreningen kan desuden yde økonomisk støtte til den ansattes nærmeste pårørende og efterladte. Foreningen er drevet på frivilligt basis af polititjenestemænd og andre ansatte ved politiet.

Da politimanden Jesper Jul sidste år blev dræbt foran politigården i Albertslund, hjalp The Thin Blue Line hans kæreste Zandra økonomisk, så hun kunne blive boende i deres fælles hus.

Nu opfordrer Zandra folk til at komme og mærke fællesskabet, nyde julestemningen og støtte en god sag.

»Deltag og gør en forskel, for de som kæmper for os andre,« siger Zandra, som selv vil være blandt publikum sammen med børnene.

Det er første gang, at The Thin Blue Line står som arrangør af en sådan velgørenhedsevent, men hvis det bliver en succes, er det tanken at fortsætte. Det koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn at deltage i julekoncerten, og pengene går ubeskåret til The Thin Blue Line. Blandt andre Annette Heick stiller gratis op til koncerten på grund af det gode formål.

Man kan læse mere og købe billetter på www.mute.dk - og man kan læse mere om The Thin Blue Line på www.thethinblueline.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk