26. juni 2019
Anja Rostgaard søger sine tidligere kolleger fra et rengøringsjob i Hundige tilbage i 1996, hvor hun fik en arbejdsskade. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Anja Rostgaard søger sine tidligere kolleger fra et rengøringsjob i Hundige tilbage i 1996, hvor hun fik en arbejdsskade. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anja fik arbejdsskade: Nu søger hun tidligere kolleger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anja fik arbejdsskade: Nu søger hun tidligere kolleger
Vestegnen - 17. januar 2019 kl. 10:23
Af Lisbeth Jansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere rengøringsassistent Anja Rostgaard fik en arbejdsskade i sin arm i 1996 under arbejde i Hundige, da hun var 22 år. Nu søger hun efter tidligere kolleger, der arbejdede samme sted og som kan bekræfte en intensivering af arbejdet i den periode, hvor Anja arbejdede der.

Hun fortæller, at arbejdsskaden er anmeldt korrekt til læger og myndigheder og at hun også har været forbi arbejdsmedicinsk klinik.

Hun blev førtidspensioneret som 35-årig, og nu har hun brug for sine tidligere kollegers hjælp i form af en underskrift som vidner, for at hendes arbejdsskadesag kan blive godkendt og hun dermed kan få en erstatning.

Hun har uden held søgt kollegerne ad andre veje. Da hun kun husker fornavnene på sine tidligere kolleger og ikke er i kontakt med dem, håber hun nu, at de kan genkende hende og vil kontakte hende i stedet.

Sagen ligger lige nu i bero hos Ankestyrelsen og vil blive genoptaget den 1. marts 2019.

I 1996 var Anja Rostgaard 22 år, hun boede i Askerød og arbejdede i Hundige. Hun var ansat i et rengøringsfirma, der stod for rengøringen i et lokalt supermarked.

Det er specifikt tre tidligere mandlige kolleger, hun søger.

- Jeg har brug for, at det bliver bekræftet, at vi i en periode var underbemandede, fordi vi gik fra syv til fem medarbejdere og derfor blev pålagt flere opgaver, blandt andet med tunge maskiner, der skulle skubbes, siger Anja Rostgaard.

- Jeg har fået at vide af en læge om min skade i armen, at det normalt er en skade, man ser efter to års intensivt arbejde med rengøring. Men jeg arbejdede med rengøring i fire og en halv måned, siger hun.

Anja Rostgaard har også fået at vide, at når arbejdsopgaver bliver omlagt eller intensiveret, så kan en skade som hendes opstå indenfor dage eller uger.

- Min arm er ødelagt, og det her er mit sidste håb for at min sag går igennem, siger Anja Rostgaard.

Eventuelt tidligere kolleger fra rengøringsjobbet i Hundige kan kontakte Anja Rostgaard på mail: lillebenjamin@gmail.com