22. juli 2019
Amma besøger Brøndby Hallen den 23. og 24. oktober.
Amma besøger Brøndby Hallen den 23. og 24. oktober.
Foto: VIVEK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Amma omfavner i Brøndby Hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amma omfavner i Brøndby Hallen
Vestegnen - 22. oktober 2018 kl. 06:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den prisbelønnede indiske humanitære og spirituelle leder Mata Amritanandamayi - kendt over hele verden som Amma - kommer nu til Vestegnen i forbindelse med sin årlige Europa-turné.

Ammas unikke kendetegn er hendes omfavnelse - darshan, som hun har givet til mere end 38 millioner mennesker verden over igennem næsten 30 år. Hvor end Amma kommer, spreder hun ved sin blotte tilstedeværelse en ubeskrivelig energi af kærlighed og medfølelse. Amma giver personlig omfavnelse til alle, der ønsker det, og hun har givet omfavnelser så længe som 23 timer i træk - uden pause!

Fra ind- og udland forventes tusindvis af besøgende i Brøndby Hallen den 23. og 24. oktober. Udover muligheden for et personligt møde med Amma, byder arrangementet på taler, meditation, spirituel indisk musik med mange dygtige sangere og musikere, smukke ritualer og farverig udsmykning. Der er også mulighed for at købe forskellige lækre ting i de madboder, hvor der tilbydes både vestlig og indisk mad.

Der er gratis adgang til eventet - og det er også gratis at modtage Ammas omfavnelse.

Ud over at være kendt for sine omfavnelser, er Amma anerkendt globalt for sit humanitære arbejde. Hun har stiftet NGO organisationen Embracing the World. Arbejdet omfatter nødhjælp, hospitaler, uddannelsesinstitutioner, uddannelsesstipendier, kvinders ligestilling, pension til enker og andre, der ikke er i stand til at forsørge sig selv. Embracing the World er NGO akkrediteret med særlig rådgivende status i FN.

Organisationens hjælpearbejde udføres på basis af frivillig arbejdskraft og finansieres af private donationer.

Amma er født i Kerala i Indien i 1953. Amma bliver i Indien betragtet som en »mahatma« (stor sjæl). Det er Ammas enkle budskab om kærlighed og medfølelse, der tiltrækker folk fra hele verden på tværs af nationaliteter, trosretninger og baggrund. Når nogen spørger Amma, hvad hendes religion er, svarer hun altid: »Min religion er kærlighed«.

Man kan læse mere om arrangementet på www.amma-danmark.dk