19. april 2019
Linda P gæster Portalen i Greve. Foto: Mew
Linda P gæster Portalen i Greve. Foto: Mew
Foto: MEW
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alt kan ske i Linda P-show

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alt kan ske i Linda P-show
Vestegnen - 09. oktober 2018 kl. 06:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 11. oktober kl. 19 præsenterer Linda P »Linda Ps talkshow - med bl.a. talk og show« i Portalen i Greve. Det hedder det, fordi Linda P lægger stor vægt på show med spas og gøgl, som vi kender det fra »Det alt for store Linda P show«.

Det bliver et show, hvor alt kan ske, og det kræver noget af en vært. Men er der nogen, der kan og tør, er det Linda P.

- Det skal først og fremmest være smadder hyggeligt, siger hun selv om showet, der selvom programmet lyder uplanlagt, kræver en hel del planlægning.

- For det skal også være vildt morsomt, tilføjer Linda P.

Publikum vil helt sikkert være med til at præge showet, for udover en række dejlige gæster - fra komikere til sangere og nettomedarbejdere - får publikum mulighed for at tale med Linda under showet. Der vil nemlig være en sektion, hvor man kan fyre løs med spørgsmål til Linda. Og man må spørge om alt! Det bliver en aften uden censur, også når Linda deler ud fra sin ømme dagbog fra 90érne.

Som man kan læse sig frem til, byder showet på masser af overraskelser. Om man så rammer en dag hvor gæsten er en papegøje, eller hvor Linda P laver nye satiresange, ved man aldrig. Én ting er sikkert - det bliver interessant, hylende morsomt og - kort og godt - en fest.