23. november 2020
Peter Madsen er dømt for at have mishandlet og dræbt den svenske journalist Kim Wall i sin hjemmebyggede ubåd, "UC3 Nautilus" i august 2017. Han er tirsdag anholdt efter flugt fra fængsel.
gallery icon

Se billedserie

Peter Madsen er dømt for at have mishandlet og dræbt den svenske journalist Kim Wall i sin hjemmebyggede ubåd, "UC3 Nautilus" i august 2017. Han er tirsdag anholdt efter flugt fra fængsel.
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aktion slut efter fangeflugt: Peter Madsen anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktion slut efter fangeflugt: Peter Madsen anholdt
Opdateret 20. oktober 2020 kl. 12:17
Vestegnen - 20. oktober 2020 kl. 11:20
Af Peter Erlitz

Opdateret: Vestegnens Politi har netop oplyst, at aktionen rettet mod den drabsdømte Peter Madsen er slut. Politiet vil ikke kommentere nærmere på nuværende tidspunkt.

Vestegnens Politi er lige nu i gang med en større aktion på Nyvej i Albertslund, hvor en mand er anholdt efter forsøg på fangeflugt.

Ifølge flere medier skulle det være den drabsdømte ubådsbygger Peter Madsen, der har forsøgt at flygte, og nu er anholdt, og det er nu bekræftet.

Peter Madsen har i længere tid siddet op af et hegn på Nyvej, mens politiets skarpskytter peger på ham. Om personen er i besiddelse af en bombe, er ikke til at sige.

Der er relativ kort afstand - cirka en kilometer - mellem dette sted og Herstedvester Fængsel i Albertslund.

- Vi har undersøgelser på stedet, som er afspærret. Efterkom venligst vores anvisninger. Vi kan p.t. ikke give yderligere info, lyder det fra Vestegnens Politi.

arrow Læs også: Efter Peter Madsen-flugt: Fængsel vil styrke sikkerheden

Den store politiaktion foregår lige omkring Herstedlund Skole. Der er dog ikke meldinger om problemer for elever og personale i den forbindelse. Skolen har allerede sendt information ud til forældrene og samarbejder med Vestegnens Politi, så der er ikke grund til utryghed for hverken børn eller voksne.

Foruden Vestegnens Politi, så er bomberyddere, beredskab og politibetjente med maskinpistoler, hundepatruljer på stedet. Også den særlige Tems-enhed er på stedet - det er et særligt lægeteam, der kan sættes ind i kritiske situationer. Akutlægerne kan - iført hjelme og skudsikre veste - rykke ind sammen med politiet. Desuden er en mobil kommandocentral på stedet.

På grund af politiets arbejde var Roskildevej spærret mellem Damgårdsvej og Herstedvestervej. Kort før klokken 14 har Vestegnens Politi meddelt, at afspærringerne på Roskildevej og Vridsløsevej nu er ophævet.

Video: Presse-fotos.dk
Video: Presse-fotos.dk
arrow Anklager: Derfor skulle Madsen fængsles
21. oktober 2020 kl. 15:31 Opdateret: kl. 15:31
arrow Peter Madsen afviser at have fået hjælp til flugt
21. oktober 2020 kl. 12:15 Opdateret: kl. 12:16
arrow Politifolk med automatrifler bevogter Peter Madsen i retten
21. oktober 2020 kl. 11:12 Opdateret: kl. 11:14
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?