22. september 2019
Fingeraftryk førte Vestegnens Politi på sporet af en 30-årig mand, som nu er idømt to års fængsel for besiddelse af en AK47. Foto: Kim Matthai Leland
Fingeraftryk førte Vestegnens Politi på sporet af en 30-årig mand, som nu er idømt to års fængsel for besiddelse af en AK47. Foto: Kim Matthai Leland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afsløret af fingeraftryk: To år i fængsel for AK47

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afsløret af fingeraftryk: To år i fængsel for AK47
Vestegnen - 20. marts 2019 kl. 09:48
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 30-årig mand skal to år i fængsel for besiddelse af en automatriffel, som i oktober blev fundet i Hvidovre.

Han tilstod i Retten i Glostrup besiddelsen af automatvåbnet og modtog dommen.

Sagen startede i oktober 2018, da Vestegnens Politi tjekkede to biler, som holdt på en vej i Hvidovre som om de var efterladt. Det viste sig, at den ene bil var stjålet, og at den anden var blevet røvet fra en person.

Da politiet kiggede nærmere efter, fandt man i den ene bil en AK47 automatriffel. Den blev sendt til undersøgelse, og kriminalteknikerne fandt et fingeraftryk på våbnet. Det matchede den 30-årige, som politiet kendte i forvejen, og i midten af december blev han anholdt og efterfølgende varetægtsfængslet, sigtet for våbenbesiddelse. Han har erkendt, at han var i besiddelse af våbnet i nogle måneder omkring årsskiftet 2017/18.

De to års fængsel, som den 30-årige mand nu har fået, var en såkaldt tillægsdom til en tidligere dom for lignende kriminalitet. Retten bestemte, at den 30-årige skal afsone med det samme.