21. september 2019
Vestegnens Politi efterlyser blandt andet denne blå pengekasse efter groft hjemmerøveri i Hvidovre.
Vestegnens Politi efterlyser blandt andet denne blå pengekasse efter groft hjemmerøveri i Hvidovre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre udsat for groft hjemmerøveri: Politiet efterlyser vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre udsat for groft hjemmerøveri: Politiet efterlyser vidner
Opdateret 12. april 2019 kl. 13:16
Vestegnen - 12. april 2019 kl. 12:51
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et ældre ægtepar i Hvidovre var natten til lørdag den 6. april udsat for et groft hjemmerøveri. Nu efterlyser Vestegnens Politi hjælp fra offentligheden.

Hjemmerøveriet mod det ældre ægtepar fandt sted i deres villa på Nymarksvej i Hvidovre. Efterforskningen tyder på, at flere gerningsmænd trængte ind i parrets villa på Nymarksvej nær Paradisvej tæt på Avedøre Station, på et tidspunkt mellem midnat og i timerne ud på natten til lørdag den 6. april.

Det ældre ægtepar var gået i seng i soveværelset, da røverne trængte ind, og truede parret med vold og muligvis en kniv. Det ældre ægtepar forsøgte at sætte sig til modværge, men blev udsat for vold. Den ældre kvinde brækkede i den forbindelse hoften, og manden fik forskellige skrammer.

Røverne forlod stedet med mindst tre ting, som politiet efterlyser. Det er en blå pengekasse, en rød damepung og et herreur af mærket »Bonnet«.

Politiet oplyser, at der ikke var penge i den blå pengekasse - den blev nemlig brugt til medicin. Røverne kan derfor have smidt den blå pengekasse fra sig i nærområdet.

- Vi søger at klarlægge røvernes færden, så vi hører meget gerne fra vidner, som måtte have set noget i området før, under og efter røveriet i løbet af natten. Finder nogen pengekassen, pungen eller uret, så kontakt os gerne straks, siger lederen af efterforskningen Steen Ørskov Larsen.

Har man oplysninger, så kan man kontakte Vestegnens Politi døgnet rundt på telefon 43861448.