4. april 2020
Vestegnens Politi rykkede ud til flere butikstyverier.
Vestegnens Politi rykkede ud til flere butikstyverier.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre sigtet for butikstyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre sigtet for butikstyveri
Vestegnen - 17. februar 2020 kl. 08:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi rykkede i slutningen af sidste uge ud til flere anmeldelser om butikstyveri - og i et tilfælde blev en 88-årig kvinde sigtet.

Fredag den 14. februar kl. 10.57 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om butikstyveri fra apoteket på Hovedvejen i Glostrup. Butikkens personale havde tilbageholdt en 47-årig kvinde, idet hun havde stjålet flere varer. Hun blev sigtet for butikstyveri af patruljen, som hun erkendte i øjeblikket.

Fredag den 14. februar kl. 18.41 rykkede en politipatrulje ud til en anmeldelse om butikstyveri fra et supermarked på Strandmarksvej i Hvidovre. Butikkens personale havde tilbageholdt en 88-årig kvinde, idet hun havde stjålet forskellige varer fra butikken. Patruljen sigtede hende for butikstyveri, som hun erkendte i øjeblikket.

En politipatrulje rykkede lørdag den 15. februar kl. 15.44 ud til en anmeldelse om butikstyveri fra en dagligvarebutik i Rødovre Centrum. Butikkens personale havde tilbageholdt en 72-årig mand, idet han havde stjålet madvarer fra butikken. Patruljen sigtede ham for butikstyveri, som han erkendte i øjeblikket.