19. november 2019
Der er Spice World sing along-event i Viften fredag den 21. juni.
Der er Spice World sing along-event i Viften fredag den 21. juni.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 90'er-trippet fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90'er-trippet fortsætter
Vestegnen - 18. juni 2019 kl. 13:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi Elsker 90'erne er vel overstået i Rødovre, men 90'er-trippet fortsætter fredag den 21. juni kl. 19, når Viften i Rødovre inviterer til fest med med selveste Spice Girls. Den står på sing-along aften med Spice World og showet styres af Spice Girls-forsker, ægte fan og sangerinde Elise Ligaard.

Når man først har sagt 90'erne, er det svært at komme uden om det måske største popfænomen fra dengang: Spice Girls. Den energiske pigegruppe med Baby-Spice, Ginger-Spice, Posh-Spice, Scary-Spice og Sporty-Spice satte for alvor total »girl power« på dagsordenen, og kan for mange beskrives som det ultimative billede på 90'ernes popscene og modebillede.

Nu kan man tage sin bedste veninde eller ven under armen til en fest, hvor man kan synge og danse til alle de kendte Spice Girls-numre på en forrygende girl-power aften i Viften. Der bliver genhør med sange som: 'Do it', 'Stop', 'Viva forever', 'Wannabe', 'Spice up your life' og mange flere. Alle er velkomne og man bestemmer helt selv, om man vil gå all in og komme som sin yndlings spice girl eller om man kommer med eller uden rottehaler og plateausko.