14. august 2020
En indkøbstur endte i ærgrelse for en ældre kvinde, da hun den 11. november blev udsat for et tricktyveri i Glostrup. Foto: Arkiv
En indkøbstur endte i ærgrelse for en ældre kvinde, da hun den 11. november blev udsat for et tricktyveri i Glostrup. Foto: Arkiv
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 80-årig kvinde udsat for tricktyveri i Glostrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80-årig kvinde udsat for tricktyveri i Glostrup
Vestegnen - 16. november 2019 kl. 13:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En politipatrulje rykkede mandag den 11. november kl. 15.30 ud til en anmeldelse om et tricktyveri i supermarked på Hovedvejen i Glostrup. En 80-årig kvinde var ved at handle, da en ukendt person henvendte sig til hende og stillede hende en masse spørgsmål, som hun svarede på. Da personen var gået, og kvinden skulle betale, var hendes pung væk.

Den mistænkte tricktyv beskrives som: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 30 år gammel, 160-165 cm. høj. Han var iført en jakke, stramme bukser og kasket.

Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48 eller 114.

Pas på tricktyve
Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet.

Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:

- Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig - hjemme og på gaden.

- Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. - spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene - skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.

- Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.

- Gå ikke rundt med store værdier - og lad dem ikke ligge fremme hjemme.

Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?