18. oktober 2019
En 38-årig mand er varetægtsfængslet, fordi han er mistænkt for grov vold og trusler mod sin kæreste samt trusler mod politiet. Foto: Thomas Olsen
En 38-årig mand er varetægtsfængslet, fordi han er mistænkt for grov vold og trusler mod sin kæreste samt trusler mod politiet. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 38-årig i fængsel: Truede politifolk på livet og udøvede vold mod kæreste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

38-årig i fængsel: Truede politifolk på livet og udøvede vold mod kæreste
Opdateret 09. juli 2019 kl. 11:39
Vestegnen - 09. juli 2019 kl. 11:34
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 38-årig mand er varetægtsfængslet efter han over hele weekenden efter sigende har udøvet grov vold og truet sin kæreste i Hvidovre.

og - Han er sigtet for flere forhold i weekenden fra den 5. til den 7. juli, blandt andet grov vold og trusler mod kæresten, siger Anne-Kirstine Mathiesen, anklager ved Vestegnens Politi.

Volden og truslerne varede hele weekenden, og under retsmødet, der fandt sted mandag, kom det frem, at kvinden havde nogle skader. I søndags da Vestegnens Politi blev tilkaldt, truede den 38-årige også de politifolk, der ankom til stedet, på livet.

Manden er på baggrund af sigtelserne blevet varetægtsfængslet, fordi Vestegnens Politi mener, at der er risiko for at han vil gøre det igen, ligesom der er risiko for, at han vil påvirke efterforskningen. Manden blev varetægtsfængslet i 14 dage.

- Jeg er tilfreds med, at manden er varetægtsfængslet, for det giver mulighed for at politiet kan efterforske sagen, siger Anne-Kirstine Mathiesen.