15. juni 2021
Politi og retten 20
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 28-årig belurede beboere: Det fik konsekvenser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

28-årig belurede beboere: Det fik konsekvenser
Vestegnen - 07. juni 2021 kl. 12:07
Af Peter Erlitz

Det har fået alvorlige konsekvenser for en 28-årig mand, at han flere gange har kigget ind af vinduerne hos beboere i Rødovre.

Det varer lidt, før den 28-årige igen kan belure andre mennesker, for torsdag blev den 28-årige mand idømt ni måneders ubetinget fængsel.

Han blev dømt for blufærdigheds- og husfredskrænkelse samt forsøg på blufærdighedskrænkelse, fordi han den 6. februar om aftenen gik ind i en privat have og kiggede ind af vinduerne i huset for at belure beboerne. Senere sammen aften gik han ind i en anden have og forsøgte det samme.

Begge gange var det på Knud Anchers Vej i Rødovre.
Blandt andet på baggrund af videoovervågning og oplysninger fra årvågne borgere samt efterforskerens kendskab til lignende sager, blev den mistænkte identificeret, anholdt og varetægtsfængslet den 17. februar. Retten idømte ham en straf på ni måneders ubetinget fængsel, som inkluderede en reststraf på seks måneders fængsel fra en tidligere dom, blandt andet for tilsvarende krænkelser. Dommen inkluderede også to kørsler uden førerret i frakendelsestiden. Den 28-årige mand modtog dommen og forblev fængslet efter dom.
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?