17. januar 2019
Vestegnens Politi var massivt til stede og en bilinspektør blev tilkaldt.
gallery icon

Se billedserie

Vestegnens Politi var massivt til stede og en bilinspektør blev tilkaldt.
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 17-årig pige i kritisk tilstand efter fald fra biltag: To piger sigtet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17-årig pige i kritisk tilstand efter fald fra biltag: To piger sigtet
Vestegnen - 19. april 2018 kl. 00:03
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 17-årig pige er i kritisk tilstand, efter hun onsdag formiddag faldt ned fra taget af en bil på p-pladsen ved Sydkysten Gymnasium i Ishøj. To piger på 17 og 20 år er nu blevet sigtet i sagen.

arrow Læs også: 17-årig pige alvorligt kvæstet ved gymnasium

Der var tale om en tragisk ulykke, som skete i kådhed. Den 17-årige pige var kravlet op på taget af en bil, som blev ført af en 17-årig pige (der havde taget kørekort) og med en 20-årig pige som passager. Bilen kørte rundt på p-pladsen med lav fart, men i et sving røg den 17-årige pige ned, og slog hovedet i jorden.

Hun blev efterfølgende i ambulance hastet til Rigshospitalets traumecenter, og her onsdag aften er den seneste melding fra Vestegnens Politi, at hun er i kritisk tilstand.

Vestegnens Politi fik meldingen om ulykken klokken 11.37, og politi og ambulance var hurtigt på stedet. Ulykken skete på gymnasiets parkeringsplads, og en større del af pladsen blev afspærret, mens politiet foretog nærmere undersøgelser og sikrede spor fra den bil, som var involveret. Desuden blev en bilinspektør tilkaldt for at undersøge ulykken nærmere.

Onsdag aften har Vestegnens Politi fortsat sine afhøringer og undersøgelser for at afklare mere præcist, hvad der skete.

Det har medført, at to piger på 17 og 20 år er blevet sigtet efter straffelovens paragraf 252, der handler om i grov kådhed eller på lignende hensynsløs måde at volde nærliggende fare for nogens liv eller førlighed. Begge piger er løsladt efter politiets afhøringer.

Elever og medarbejdere på Sydkysten Gymnasium er blevet informeret om den tragiske ulykke, og der er tilbud om krisehjælp og psykologbistand.

Vagtchef Thomas Mejborn fra Vestegnens Politi afkræftede tidligere onsdag alle rygter om, at uheldet har noget som helst at gøre med mandagens episode, hvor politiet mødte talstærkt op ved Sydkystens Gymnasium på grund frygt for et skoleskyderi. Men de to episoder har intet med hinanden at gøre, understreger vagtchefen.

arrow Alvorligt færdselsuheld: Politi igen ved gymnasium
18. april 2018 kl. 12:26 Opdateret: kl. 12:26

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk