20. november 2018
Det er grunden i det røde område, hvor der skal bygges boliger. Foto: © OpenStreetMap-bidragsydere
Det er grunden i det røde område, hvor der skal bygges boliger. Foto: © OpenStreetMap-bidragsydere
Foto: Kasper Ellesøe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 150 nye boliger på vej til Vestegnen: Se hvor de kommer til at være

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

150 nye boliger på vej til Vestegnen: Se hvor de kommer til at være
Vestegnen - 26. januar 2018 kl. 07:10
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er cirka 150 nye boliger på vej til Vestegnen, efter at et 24.000 m² stort område syd for Coops hovedkontor er overdraget til ejendomsudviklingsvirksomheden Casa Nord, som i samarbejde med CEC Group har indgået aftale med Coop Danmark om køb af en byggeret til boliger på 14.300 m² i Albertslund.

Der er tale om det område, der ligger mellem jernbanen og Coops hovedkontor i nord og syd og bebyggelsen Blokland og Vallensbæk Torvevej umiddelbart vest og øst for byggegrunden.

Af de 24.000 m², som grundens størrelse er, bliver 14.300 m² bebygget med i alt cirka 6300 m² rækkehuse i størrelsen 120-130 m² og cirka 8000 m² lejligheder i størrelsen 65 til 110 m².

Hos Casa Nord har man valgt at investere i byggegrunden i Albertslund, fordi den passer godt ind i virksomhedens øvrige projekter, fortæller Camilla Gottlieb, projektudvikler i Casa Nord.

»Vi synes, det er et område, der passer godt til vores andre projekter. Vi kan godt lide området omkring Ring 3 og inden længe opstarter vi også byggeriet for et boligprojekt i Hvissinge i Glostrup, og vi har tidliger opført boligbebyggelsen Bylunden i Herlev,« siger Camilla Gottlieb.

Før overdragelsen af grunden blev endelig, har Kommunalbestyrelsen i Albertslund Kommune sidste år vedtaget en lokalplan for området, som egentlig var udlagt til erhverv. Det betyder, at der kan bygges boliger i stedet. Lejlighederne bliver bygget i op til fem etager og rækkehusene i to etager. Om det bliver bliver leje- eller ejerboliger er endnu uvist.

Casa Nord regner med, at igangsætte byggeriet primo 2019, og opføreæse af de 150 boliger vil tage cirka halvandet år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk