19. oktober 2019
Okan Kanturovski (tv) syntes det var fedt at snakke med eleverne, da han besøgte Sydkysten Gymnasium i Ishøj.
gallery icon

Se billedserie

Okan Kanturovski (tv) syntes det var fedt at snakke med eleverne, da han besøgte Sydkysten Gymnasium i Ishøj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Fedt at snakke med eleverne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Fedt at snakke med eleverne
Vestegnen - 12. januar 2019 kl. 07:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eleverne var med til at vejlede de unge, da Sydkysten Gymnasium i Ishøj afholdte orienteringsaften onsdag den 9. januar.

En af dem som nød godt af de engagerede gymnasie-elever er Okan Kanturovski, som kommer fra Ishøj og til daglig er 9. klasse-elev på Vejlebroskolen.

- Det er fedt at snakke med eleverne, for de kan jo fortælle, hvordan det er at gå her. Om det er trygt og godt, og om de lærer det de skal, forklarer Okan.

På orienteringsaftenen kunne Okan og de øvrige besøgende høre om alle tre gymnasieuddannelser, hhx, htx og stx samt erhvervsuddannelsen eux. Alle uddannelser udbydes på gymnasiet, og for Okan er det specielt hhx-uddannelsen, der trækker.

- Jeg har hørt en del om studieretningen Business Economics på hhx, og den synes jeg lyder spændende, for jeg kan godt lide økonomi og handel, og det må også gerne have en international dimension, siger Okan.

Selvom han sandsynligvis skal ud at besøge et par gymnasier mere, så regner han med, at han søger ind på Sydkysten Gymnasium.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af gymnasiet, og jeg kan specielt godt lide, at de går meget op i fællesskabet på skolen. Det kan godt være, at jeg skal ud at besøge nogle flere gymnasier, men jeg bor her i Ishøj, så det her er nok min første prioritet.

Der er ansøgningsfrist til gymnasiet 1. marts.