25. april 2019
I biologilokalet hjalp skolens elever de unge gæster med at få bestemt deres blodtype.
I biologilokalet hjalp skolens elever de unge gæster med at få bestemt deres blodtype.
Foto: PERNILLE REJMERS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - De var super engagerede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- De var super engagerede
Vestegnen - 11. januar 2019 kl. 07:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Smilende, søde mennesker.
- Super engagerede elever og lærere.

- Det var meget lærerigt og hyggeligt.

Det var blot nogle af de tilbagemeldinger, der kom fra gæsterne til Hvidovre Gymnasium & HFs informationsaften den 9. januar. Gæsterne var blevet bedt om at udfylde en lille ris & ros-seddel.

Aftenen startede ud med et show i skolens festsal med film, et musikalsk nummer fra skolens musicalband og rektor Kirsten Jensen, der talte direkte til de unge gæster:

- Først og fremmest skal du lære så meget som overhovedet muligt her. Det vigtigste for os er faglighed, faglighed, faglighed. Og her vil du blive mødt af engagerede lærere, der både er dygtige fagligt og dygtige undervisere.

Og både undervisere og elever var mødt talstærkt op for at snakke med aftenens gæster, da gæsterne efter showet blev sluppet løs på skolens gange for at besøge blandt andet kemi, fysik, biologi, mediefag, musik og informatik, for at se live undervisning og forsøg.

Andre tog med på en guidet rundtur på skolen, og i vandrehallen kunne lærere og elever fra forskellige boder fortælle om skolens linjer og ekstra muligheder. I skolens store mødelokale havde elever fra alle skolens elevudvalg pyntet op med lys og lyskæder for at skabe en hyggelig stemning.