30. maj 2020
50-årige Jennifer Aniston blev verdenskendt som karakteren Rachel i den populære komedieserie "Venner", der kørte fra 1994 til 2004.
50-årige Jennifer Aniston blev verdenskendt som karakteren Rachel i den populære komedieserie "Venner", der kørte fra 1994 til 2004.
Foto: Mario Anzuoni/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venner-stjerne stjæler verdensrekord fra prins Harry og Meghan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venner-stjerne stjæler verdensrekord fra prins Harry og Meghan

På blot fem timer og 16 minutter har skuespiller Jennifer Aniston nået en million følgere på Instagram.

Verden - 17. oktober 2019 kl. 06:50
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den amerikanske skuespiller Jennifer Aniston, der blev verdenskendt som karakteren Rachel i komedieserien "Venner", har taget en speciel verdensrekord fra prins Harry og hertuginde Meghan.

50-årige Aniston har nået en million følgere på det sociale medie Instagram på kortest tid. Det skriver rekordsamlingen Guinness World Records på sin hjemmeside.

Aniston nåede det runde tal på blot fem timer og 16 minutter, efter at hun delte sit første billede på de sociale medie 15. oktober. På billedet ses hun sammen med de fem andre "Venner"-stjerner med teksten:

- Og nu er vi også venner på Instagram. Hi Instagram.

Billedet har nået knap 12 millioner likes.

Skuespilleren, der må anses at have fået den mest succesfulde karriere efter "Venner", har tidligt torsdag morgen nået 10,9 millioner følgere.

Det er tredje gang i 2019, at rekorden bliver slået.

Forinden tilhørte den det britiske royale par prins Harry og hertuginde Meghan, der åbnede en fælles profil i april i år. Profilen nåede en million følgere på fem timer og 45 minutter.

Før det tilhørte rekorden den koreanske popstjerne Kang Daniel, der nåede millionen på 11 timer og 36 minutter. Kang Daniel slog dengang en rekord, der havde stået i tre år og som tilhørte Argentinas pave Frans.

Jennifer Aniston fik så hurtigt et stort antal følgere, at hendes profil kortvarigt var utilgængelig. Det skriver The Guardian.

arrow Læs også: Meghan har kæmpet med at være mor i mediernes søgelys
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?