12. december 2017
Havfruesvømning er en ny fitness-trend, som breder sig verden over. Her er det russiske kvinder, som afprøver den nye træningsform.
gallery icon

Se billedserie

Havfruesvømning er en ny fitness-trend, som breder sig verden over. Her er det russiske kvinder, som afprøver den nye træningsform.
Foto: NATALIA KOLESNIKOVA/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svøm som en havfrue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svøm som en havfrue
Verden - 17. marts 2017 kl. 13:53
Af Søren Arildsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har du altid drømt om at være en havfrue. I Moskva udlever russiske kvinder drømmen. En drøm, som også har sat gang i den nye svømmemotionsform i Danmark. Således er der opstået havfrue-svømmehold i København, Århus og Nyborg, og også Gribskov Familie Svøm i Nordsjælland har prøvet kræfter med den nye motionsform, der er god til at stabilisere ryg og mavemuskler.

De første havfruesvømmeskoler opstod på Filippinerne og siden er svømmeformen bredt sig til lande som USA, Canada, Tyskland, England, Holland og Danmark.

En af forgangskvinderne for havfruesvømning i Danmark er Ditte Berdiin Rosenkrantz-Theil, som har sin egen svømmeskole i København.

Ditte Berdiin Rosenkrantz-Theil, der er søster til det socialdemokratiske folketingsmedlem Pernille Rosenkrantz-TheilHun har selv lært at svømme, mens hun voksede op i Korsør.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk